Bedrukte T-shirts

Sinds 2003 zijn wij professioneel bezig met t-shirts; we begonnen met een stand op evenementen waar we uit de USA geimporteerde kleding verkochten, en in 2004 zijn we begonnen met het realiseren van bedrukte en geborduurde kleding voor anderen. Dat doen we ondertussen dus al meer dan 15 jaar.

In onze beginjaren hebben we zo'n beetje alle fouten gemaakt die we kunnen verzinnen; we kochten shirts die na 3 keer wassen uit elkaar vielen, we gebruikten goedkope inkten zodat we iets meer winst op onze shirts hadden kunnen maken, als ze tenminste niet zo lelijk waren geweest door die dikke inktlagen, en ga zo maar door.

Ondertussen zijn we zo'n beetje beland waar we willen zijn; we weten nu écht heel veel van zowel de shirts, de inkten, als alles om de kleding heen. Natuurlijk leren we nog steeds bij, we bezoeken beurzen, proberen zelf het een en ander en volgen de belangrijkste vaksites.

Kortom; of je nu een massale promotie-actie gaat doen voor 25.000 personen, of een luxe kledinglijn wil beginnen; bij ons ben je aan het juiste adres.

Maak gebruik van onze kennis; kom langs, bel of mail.

We hebben geprobeerd op deze site heel goed uit te leggen wat er allemaal mogelijk is, hoe het eruit zal gaan zien, hoe lang het duurt, en alles er omheen, maar kom ook gerust een keer langs in onze ruime showroom in Bladel (NB) om het allemaal met eigen ogen te komen bekijken.

Let wel; het aanbod op deze site (meer dan 1600 producten) is een stuk groter dan wat er in onze showroom past. Mocht je dus specifieke wensen hebben met betrekking tot wat je wil bekijken, geef dan vooraf aan ons door welk(e) type(s) en kleur(en) je wil zien, zodat we ze kunnen bestellen.

Zelfs al ben je op dit moment jezelf alleen nog aan het oriënteren op wat je ooit nodig gaat hebben; we geven je graag volledig vrijblijvend advies, maak er dus gerust gebruik van.

Meteen contact? Bel of mail ons.

Wil je nu meteen even contact opnemen? Dat kan tijdens kantooruren ook per telefoon via +31(0)497 64 51 01, of per mail (dat kan natuurlijk ook buiten kantooruren) naar info@bedruktetshirts.nl

Is het een spoedgeval? Meld dat dan zeker even in de onderwerpregel!

Onze vakkundige medewerkers

Bedruktetshirts.nl is onderdeel van Merchandise.nl (NIMAD B.V.); bekijk onze belangrijkste websites op http://sites.merchandise.nl/.

Uw aanvragen en bestellingen worden behandeld door onze vakkundige medewerkers op kantoor, die wij graag even aan u voorstellen:

 • Erwin Bierens

  Erwin is de eigenaar van Nimad BV, waar Merchandise.nl sinds juli 2020 onderdeel van is. Hij is gespecialiseerd in alles wat met textiel te maken heeft. Erwin heeft meer dan 25 jaar ervaring in de grafische industrie, zowel grafisch als qua werkvoorbereiding en uitvoering. Hij koopt over het algemeen ook het textiel in. U kunt bij Erwin ook terecht voor onze andere producten. Erwin zorgt ook dat de contacten met onze onderaannemers en de fabrikanten van custom made artikelen onderhouden worden.

  Erwin is met name eindverantwoordelijk voor de administratieve en financiële kant van ons bedrijf, en doet ook het algemene beleid en personeelsbeleid.

 • Coen Floren

  Coen

  Coen, Erwin en Debbie zijn verantwoordelijk voor zowel het maken van uw offerte, het verzorgen van uw drukproef als de orderbegeleiding. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen met betrekking tot onze artikelen. Zij verzorgen graag uw vrijblijvende offerte en kunnen u ook adviseren welk artikel het beste bij uw promotie- of bedrijfskleding past.

  Naast uw offertes en bestellingen van bedrukte en/of geborduurde promotie- en bedrijfskleding verzorgt Coen ook al uw spandoek offertes. En weet Coen alles van relatiegeschenken, speldjes, emblemen en custom made caps.

 • Debbie Alkemade

  Debbie is, samen met Coen en Erwin, verantwoordelijk voor de in- en verkoop bij Merchandise.nl. Daarnaast is Debbie onze designer; zij verzorgt zowel de ontwerpen voor merchandise, bedrijfskleding en custom made geschenken als onze flyers en advertenties. Ook houdt zij zich veel bezig met het verbeteren van onze websites, zoals bijvoorbeeld de werkwijze voor custom made bedrijfskleding. Verder houdt ze zich bezig met klantenservice en springt ze waar nodig bij op andere afdelingen.

 • Richard Theuws

  Richard

  Richard is op vrijwel ieder vlak inzetbaar, maar houdt zich met name bezig met de ontwikkeling van custom made relatiegeschenken en custom made kleding, het maken van offerteberekeningen, onze websites en onze internetmarketing.

  Ook is Richard altijd op zoek naar leuke onderscheidende nieuwe producten om toe te voegen aan ons assortiment, en dus degene met wie u contact op kunt nemen voor zakelijke aangelegenheden.

  In 2009 heeft Richard de zibb Business Challenge (een Reed/Elsevier titel) gewonnen, en zich gedurende 2010 ‘creatiefste ondernemer van Nederland’ mogen noemen.