Bedrukte T-shirts

Sinds 2003 zijn wij professioneel bezig met t-shirts; we begonnen met een stand op evenementen waar we uit de USA geimporteerde kleding verkochten, en in 2004 zijn we begonnen met het realiseren van bedrukte en geborduurde kleding voor anderen. Dat doen we ondertussen dus al meer dan 10 jaar.

In onze beginjaren hebben we zo'n beetje alle fouten gemaakt die we kunnen verzinnen; we kochten shirts die na 3 keer wassen uit elkaar vielen, we gebruikten goedkope inkten zodat we iets meer winst op onze shirts hadden kunnen maken, als ze tenminste niet zo lelijk waren geweest door die dikke inktlagen, en ga zo maar door.

Ondertussen zijn we zo'n beetje beland waar we willen zijn; we weten nu écht heel veel van zowel de shirts, de inkten, als alles om de kleding heen. Natuurlijk leren we nog steeds bij, we bezoeken beurzen, proberen zelf het een en ander en volgen de belangrijkste vaksites.

Kortom; of je nu een massale promotie-actie gaat doen voor 25.000 personen, of een luxe kledinglijn wil beginnen; bij ons ben je aan het juiste adres.

Maak gebruik van onze kennis; kom langs, bel of mail.

We hebben geprobeerd op deze site heel goed uit te leggen wat er allemaal mogelijk is, hoe het eruit zal gaan zien, hoe lang het duurt, en alles er omheen, maar kom ook gerust een keer langs in onze ruime showroom in Bladel (NB) om het allemaal met eigen ogen te komen bekijken.

Let wel; het aanbod op deze site (meer dan 1600 producten) is een stuk groter dan wat er in onze showroom past. Mocht je dus specifieke wensen hebben met betrekking tot wat je wil bekijken, geef dan vooraf aan ons door welk(e) type(s) en kleur(en) je wil zien, zodat we ze kunnen bestellen.

Zelfs al ben je op dit moment jezelf alleen nog aan het oriënteren op wat je ooit nodig gaat hebben; we geven je graag volledig vrijblijvend advies, maak er dus gerust gebruik van.

Meteen contact? Bel of mail ons.

Wil je nu meteen even contact opnemen? Dat kan tijdens kantooruren ook per telefoon via +31(0)497 555 320, of per mail (dat kan natuurlijk ook buiten kantooruren) naar info@bedruktetshirts.nl

Is het een spoedgeval? Meld dat dan zeker even in de onderwerpregel!

Onze vakkundige medewerkers

Bedruktetshirts.nl is onderdeel van Merchandise.nl; bekijk onze belangrijkste websites op http://sites.merchandise.nl/.

Uw aanvragen en bestellingen worden behandeld door onze vakkundige medewerkers op kantoor, die wij graag even aan u voorstellen:

 • Alex van Gennip

  Alex en Angela zijn verantwoordelijk voor zowel het maken van uw offerte, het verzorgen van uw drukproef als de orderbegeleiding. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen met betrekking tot onze artikelen.

  Zij verzorgen graag uw vrijblijvende offerte en kunnen u ook adviseren welk artikel het beste bij uw promotie- of bedrijfskleding past.

  Naast uw offertes en bestellingen van bedrukte en/of geborduurde promotie- en bedrijfskleding verzorgt Alex bijvoorbeeld ook al uw spandoekoffertes en custom made caps.

 • Angela Borrenberghs

  Naast het verzorgen van uw bestellingen is Angela samen met Richard veelal verantwoordelijk voor onze eigen uitingen. Angela heeft zowel een opleiding communicatie als een grafische opleiding afgerond, en is daardoor veelzijdig inzetbaar. Ook weet Angela alles van relatiegeschenken, speldjes en emblemen.

  Zowel Alex als Angela schrijven met regelmaat tutorials voor ons weblog op Brandmerchandise.nl

  De tutorials van Angela kun je hier vinden.

 • Sharon Theuws-Bentelaar

  Sharon is (als mede-eigenaar van Merchandise.nl) eindverantwoordelijk voor onze administratie, en samen met Richard voor ons algemene beleid en de inhoud van onze websites. Daarnaast ondersteunt zij het verkoopteam in drukke tijden, en houdt ze zich bezig met productontwikkeling.

  Sharon combineert haar werk met een minstens zo drukke taak als moeder, en werkt in principe als de kinderen op school zitten.

  U kunt haar dan ook bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur, of via e-mail.

 • Richard Theuws

  Richard is op vrijwel ieder vlak inzetbaar, maar houdt zich met name bezig met de ontwikkeling van custom made relatiegeschenken en custom made kleding, het maken van offerteberekeningen, onze websites en onze internetmarketing.

  Ook is Richard altijd op zoek naar leuke onderscheidende nieuwe producten om toe te voegen aan ons assortiment, en dus degene met wie u contact op kunt nemen voor zakelijke aangelegenheden.

  In 2009 heeft Richard de zibb Business Challenge (een Reed/Elsevier titel) gewonnen, en zich gedurende 2010 ‘creatiefste ondernemer van Nederland’ mogen noemen.

 • Gert-Jan de Leeuw

  Gert-Jan is onze logistieke specialist, ook verantwoordelijk voor een deel van de verkoop in de binnendienst. Hij houdt zich ook bezig met de klanten voor wie wij de fulfilment van hun webwinkels (productie, handling en after sales) verzorgen.

  Daarnaast weet Gert-Jan veel over (luxe) verpakkingen en is hij net als Alex en Angela een kundig DTP-er.

 • Arno van Ras

  Arno is onze designer en web developer; hij verzorgt zowel de ontwerpen voor merchandise, bedrijfskleding en custom made geschenken als onze flyers en advertenties. Ook houdt hij zich veel bezig met het verbeteren van onze websites, zoals bijvoorbeeld de werkwijze voor custom made bedrijfskleding.

 • Anne van Herpt

  Anne verzorgt hoofdzakelijk samen met Sharon de administratie en financiën van het bedrijf. Verder houdt ze zich bezig met klantenservice en springt ze waar nodig bij op andere afdelingen.

 • Jet Tilburgs

  Jet verzorgt het logistieke gedeelte van uw bestelling en stuurt daarnaast onze thuiswerkers aan. Daarnaast bezorgt zij spoedbestellingen in de regio en is ze verantwoordelijk voor de indeling van ons magazijn.