Bedrukt t-shirt in 5 kleuren volvlak.

Bedrukt t-shirt in 5 kleuren volvlak

Als u op zoek bent naar kleding met uw logo erop gedrukt, komt u hoogstwaarschijnlijk al snel tot de conclusie dat zeefdruk de beste methode is waarmee dit gerealiseerd kan worden. Het grote verschil tussen de ene textieldrukkerij en de andere ligt in de voorbereiding van uw drukwerk en het machinepark waarmee uw textiel bedrukt wordt.

De mooiste prints op uw textiel dankzij een goede voorbereiding van uw drukwerk.

Om ervoor te zorgen dat uw kleding precies bedrukt wordt zoals u het wilt hebben beginnen wij direct na het offertetraject door u een duidelijke en complete drukproef toe te sturen, waarop we de plaatsing en het formaat van uw bedrukking visualiseren. Zodra u akkoord bent met ons voorstel maken onze DTP-ers uw films, die nogmaals gecontroleerd worden alvorens we overgaan tot belichting van de zeven en bedrukking.

Bedrukken in volvlak en/of gerasterd.

Rastering in 1 kleur op donker textiel

Volvlak wil eigenlijk niet meer zeggen dan “een gekleurd vlak”, de basismethode voor zeefdruk. Rastering (het opdelen van een ontwerp in losse ‘puntjes’) wordt gebruikt om kleurovergangen en verlopen te benaderen. Beide methodes, en/of combinaties ervan, kunnen wij voor u verzorgen.

Natuurlijk kunnen wij ook meerdere kleuren over elkaar heen rasteren, en daardoor zelfs tot in full colour uw shirts bedrukken. Meer informatie hierover kunt u op de pagina Full Colour op deze website vinden.

Kwalitatief hoogstaande bedrukkingen voor een scherpe prijs.

Omdat veel van onze klanten (kledingmerken, artiesten, festivals) hun bedrukte kleding verkopen behoren onze drukstandaarden tot de hoogste van Nederland en België.

Positionering en formaat van uw print is conform onze drukproef, kleuren worden in overleg met u gekozen en we zorgen voor een wasechte bedrukking. Daarnaast is onze prijsstelling meer dan concurrerend te noemen; textiel en drukinkten worden in dusdanig hoge volumes ingekocht dat we onze prijzen messcherp kunnen houden.

Haastige spoed is altijd goed!

Shirts en hoodies bedrukt in 2 kleuren

Mocht u onverhoopt heel snel t-shirts (of andere kleding) met een bedrukking nodig hebben, dan zorgen wij daarvoor. Hoewel onze standaard levertermijn van 2-3 weken al snel is, kunnen wij in geval van nood veel sneller schakelen en in de meeste gevallen al binnen 3 werkdagen op ieder gewenst adres binnen West-Europa leveren. Voor spoedleveringen dient u wel rekening te houden met een spoedtoeslag van maximaal 15%, en mogelijke extra verzendkosten afhankelijk van de methode van verzenden.

Oplages en drukformaten.

Zeefdruk op t-shirts is mogelijk vanaf 25 stuks per ontwerp tot 4 kleuren, en vanaf 50 stuks tot 8 kleuren. Indien u meer dan 8 kleuren of full colour shirts wilt dient u rekening te houden met een oplage van 100 stuks of meer. Het maximale drukformaat voor reguliere zeefdruk is plusminus 36x45cm, indien uw bedrukking groter moet worden kan dat ook, echter valt de bedrukking dan qua formaat onder “maatproductie”, op maat geproduceerde kleding vanaf 250 stuks per ontwerp waarbij u de vrije hand heeft qua ontwerp, uitvoering en materialen (inclusief eigen label).

Eerder door ons bedrukte kleding bekijken?

Mocht u graag willen zien wat we voorheen al geproduceerd hebben, bekijk dan door ons bedrukte t-shirts en andere kleding.