Full Colour bedrukt shirt

Full colour zeefdruk op t-shirts is niet te vergelijken met offset-druk. In plaats van bedrukking in CMYK wordt het ontwerp gewoonlijk omgezet in zes tot en met twaalf PMS kleuren. De PMS kleuren worden vervolgens over elkaar heen gedrukt. Slechts enkele drukkerijen in Nederland en België beheersen deze techniek tot in de puntjes, waaronder wij.

Zeefdruk in full colour

Kleine kleurafwijkingen bij zeefdruk in full colour zijn in principe niet te voorkomen. Uw ontwerp wordt immers vertaald naar een ander kleursysteem. Zie op ons weblog het artikel over het complete drukproces van full colour zeefdruk voor meer informatie.

Full Colour kleurverlopen

Het grote voordeel van full colour zeefdruk is de duurzaamheid van de print. Uw print gaat langer mee, ook met vele wasbeurten. Deze is vele malen beter dan bij transferdruk. Transferdruk wordt door vele andere drukkerijen gebruikt voor full colour afbeeldingen.

Vanaf 100 stuks kunt u shirts full colour laten bedrukken!

Gezien het complexe drukproces is onze minimum oplage voor full colour bedrukte kleding 50 stuks, maar we raden aan er altijd minimaal 100 te laten maken. Voor een regulier t-shirt ( bijvoorbeeld Gildan Heavyweight) kunt u bij een oplage van 100 stuks rekenen op een prijs van € 8,32 exclusief BTW en verzendkosten (shirt incl. bedrukking). Bij 250 stuks zit u overigens al op een inkoopprijs rond de € 5,73 exclusief BTW. Wij rekenen geen aparte voorbereidings- of opstartkosten.

Full Colour hooded sweatshirt

Natuurlijk ontvangt u van ons voorgaand aan de productie een complete vrijblijvende offerte alsmede een digitale drukproef ter controle.

Wij drukken in full colour op vrijwel alle textiel, en in iedere gewenste oplage (vanaf 100 stuks dus). Neem direct contact met ons op (+31(0)497 64 51 01 of info@bedruktetshirts.nl) voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Drukformaat en aanleveren

Onze standaardprijzen zijn gebaseerd op een formaat binnen A3; het maximaal hanteerbare drukformaat bij full colour druk op kleding is 36×45 centimeter, afhankelijk van de gewenste maten t-shirts (voor damesshirts maat small zal dit formaat ‘aan de grote kant zijn’).

Ontwerpen mogen aangeleverd worden als “plat” bestand (JPG) of EPS/PDF, in ware grootte op minimaal 200 DPI.

Wij bieden u ruime mogelijkheden qua levering; mocht u voldoende tijd hebben dan kunnen wij onze scherpste prijzen garanderen bij een levertermijn van 4-6 weken, standaard leveren wij binnen 2-3 weken, en als u uw bedrukte kleding nog sneller nodig heeft hebben wij ook mogelijkheden voor spoedleveringen bedrukte t-shirts (binnen 5 werkdagen).

Bekijk onze prijzen en/of voorbeelden met nog wat extra uitleg.