Bij een volledige maatproductie is er qua uitvoering van je kleding vrijwel alles mogelijk; kleding kan 'all over' bedrukt worden, voeringen kunnen van een motief voorzien worden, je kunt zelf bepalen wat voor stoffen en fournituren je wil, welke kleuren stiknaden enzovoorts. De minimale oplage per artikel is 300 stuks, en de levertijd van het moment dat je contact met ons opneemt tot de artikelen geleverd worden is gemiddeld zo'n 10-12 weken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

» Meer details over custom made kleding


 

DE WERKWIJZE VOOR CUSTOM MADE KLEDING

We inventariseren samen met jou wat je wil laten maken, en hoe de ontwerpen tot stand gaan komen. Je mag dat natuurlijk volledig zelf doen, maar onze ontwerpers kunnen je er ook bij helpen, of zelfs de volledige ontwerpen voor je verzorgen.

Zodra alles duidelijk is verzorgen we een complete prijsopgave voor je. Na ontvangst van je aanbetaling produceren we samples ter goedkeuring, en daarna gaat je kleding in productie.

01
Je idee
Je kunt bij ons langs komen om je plannen te bespreken, of ons een mail sturen, bij voorkeur met zoveel mogelijk details en eventueel je ontwerpen. Mocht je bepaalde voorbeeldartikelen hebben, breng die dan ook zeker mee, bij voorkeur 2 per model.
02
Prijsopgave
Op basis van de informatie die we van je ontvangen hebben verzorgen we een complete prijsopgave, die je gemiddeld binnen een week van ons ontvangt. Als de prijs akkoord is gaan we aan de slag met je bestelling.
03
Het artwork
Je ontvangt eerste de ontwerpen voor je bestelling, met uitleg over hoe we ze uit willen gaan voeren. We verwerken je wijzigingen en opmerkingen tot alles helemaal naar wens is.
04
Sample
Per artikel dat je wil laten maken ontvang je een 'first sample', op basis van beschikbare stof in beschikbare kleuren (dus nog niet altijd in je eigen kleur). Dit is om te controleren of het model en de uitvoering helemaal naar wens is. Deze samples ontvang je binnen 2-3 weken.
05
Productie
Zodra het sample akkoord is, gaan we aan de slag met de definitieve productie. Je stof wordt geverfd, voorzien van de gewenste personalisaties en er worden kledingstukken van gemaakt. Dit neemt zo’n 6 tot 8 weken in beslag.
06
Verzending
Na een laatste qualitycheck wordt de bestelling bij je geleverd.

 

WAT KOST HET?

Bij volledig op maat geproduceerde kleding is het noodzakelijk om vast te stellen welke artikelen er geproduceerd dienen te worden voor we een prijsindicatie kunnen geven. Afhankelijk van je wensen kunnen we wel aangeven dat maatproducties bij 300 stuks niet voordeliger uitvallen dan het bestellen van omgelabelde kleding. Dit omslagpunt ligt meestal rond de 1000 stuks per artikel.

Over het algemeen wordt voor custom made kleding gekozen indien het niet mogelijk is om de gewenste ontwerpen met een reguliere productie te verzorgen; denk bijvoorbeeld aan all-over bedrukte t-shirts, borduringen over de rits, voeringen met een motief, de wens om met bepaalde stoffen of materialen te werken en dergelijke.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.